Олио за баня

Виж като Решетка Списък

1 намерен продукт

Филтри Настрой низходяща посока
на страница

Душ олиото е оптималното решение за суха кожа, която се чувства опъната и раздразнена. То замества класическия душ гел, има отличен почистващ ефект и се грижи и за кожата.

Душ олиото съдържа естествено масло, като съотношението е поне 20 процента. Това го прави много различено от класическия душ гел. Има много добър почистващ ефект и е особено подходящо за грижа за тялото и за премахване на замърсявания. Кожата ви е старателно почистена и нежно хидратирана в една стъпка.  Хидратиращата, лека пяна гарантира, че кожата се усеща изключително мека, но без да е мазна или лепкава.

Yves Rocher използва ценни билкови съставки в своите душ масла, които връщат на кожата точно това, което й е отнето при къпане или душ. Една от тези билкови съставки е органичното мароканско арганово масло. От векове берберските жени в северноафриканската държава разчитат на маслото, което е наричано още „бяло злато” заради множеството си положителни свойства. Има градивен и подхранващ ефект върху кожата ви, който ще усетите веднага след душ. Вдъхновява с невероятна копринена текстура и буквално се топи върху кожата ви. Когато се къпете, ви гали прекрасен аромат, който незабавно ви дава уникално усещане за чистота и свежест.

Покажи повече
100% Plant active

100% с грижа за природата

60 hectares of organic fields

60 декара био полета

Eco designed products

Еко продукти

Вижте също