ANTI AGE GLOBAL Озаряваща терапия - перли

За по-равна и сияйна кожа.

: 10,5 мл.
Реф. №: 47026

Ден след ден кожата е озарена, а признаците на стареене се заличават.

Плюсове: Нектарът от растителни пъпки стимулира регенерацията на клетките*, а светлия нектар редуцира синтеза на меланин, който свързан с появата на пигментни петна, за по-равномерна и сияйна кожа*.

Указания за употреба: Отворете перлата, като леко завъртите върха, нанесете копринената и подхранваща текстура, като масажирате от вътрешната към външната страна на лицето. Нанесете преди крема за лице.

* In vitro тестове

Перлите са подходящи за всички типове кожа (възраст: 40-50/50-60 г.).

COCO-CAPRYLATE/CAPRATEMANNANCOCONUT ALKANESSYRINGA VULGARIS (LILAC) EXTRACTASCORBYL TETRAISOPALMITATEAQUA/WATER/EAUPERFUME (FRAGRANCE)HYDROGENATED DIMER DILINOLEYL/DIMETHYLCARBONATE COPOLYMERGLYCERINCAPRYLYL GLYCOLCITRIC ACIDHYDROGENATED VEGETABLE OIL1,2-HEXANEDIOLPOTASSIUM SORBATEXANTHAN GUMCAPRYLIC/CAPRIC TRIGLYCERIDE10675v0


Растителна съставка

Нектар от растителни пъпки

 

Действие против стареене в дълбочина и на повърхността на кожата

 

Нашите изследователи са избрали растителна биотехнология, за да произведат този нектар от една колекция от ценни клетки от ЕДНА пъпка на дърво, запазено в ботаническа градина в Болоня. Така този високотехнологичен процес запазва растителните ресурси и допринася за опазването на околната среда, като избягва интензивното култивиране и премахването на пъпките от растенията, които са толкова важни за тяхното развитие.

Plant active image

Подобни продукти

100% Plant active

100% с грижа за природата

60 hectares of organic fields

60 декара био полета

Eco designed products

Еко продукти

Вижте също

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете -10% отстъпка при първа поръчка!

Абонирайте се за нашия бюлетин

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете-10% отстъпка при първа поръчка!

Абонирайте се за нашия бюлетин