Подарък мини L'Evidence 5 мл. за всяка поръчка над 49 лв.!

x

С хиалуронова киселина

Виж като Решетка Списък

6 намерени продукти

Филтри Настрой низходяща посока
на страница

Благодарение на високите си свойства за задържане на вода, хиалуроновата киселина помага за поддържане на хидратацията и определя биомеханичните свойства на кожата. Влияе на еластичността на кожата и прави повърхността й да изглежда гладка и сияйна. За нашата гама Filler Végétal ние избрахме хиалуронова киселина с естествен произход, получена чрез биоферментация: положителен, наследствен, естествен и ефикасен процес на трансформация, който подобрява съставките (хиалуроновата киселина се получава чрез основно промишлен процес на бактериална ферментация: филаментите на хиалуроновата киселина се синтезират от бактерии).

Нашата хиалуронова киселина се получава чрез ферментация на ботаническа глюкоза (пшеница и царевица). Бактериите използват пшеничната глюкоза в културалната среда, за да я разградят. Това е последвано от поредица от естествени ферментационни химични реакции, които произвеждат хиалуроновата киселина.

Уважавайки природата, ние ви даваме продукти, които се грижат за кожата на лицето в дълбочина, правейки я по-здрава, по-гладка и по-красива!

Покажи повече
100% Plant active

100% с грижа за природата

60 hectares of organic fields

60 декара био полета

Eco designed products

Еко продукти

Вижте също

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете -10% отстъпка при първа поръчка!

Абонирайте се за нашия бюлетин

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете-10% отстъпка при първа поръчка!

Абонирайте се за нашия бюлетин