Против бръчки

Виж като Решетка Списък

7 намерени продукти

Филтри Настрой низходяща посока
на страница

Рано или късно всеки забелязва първите бръчки, те са част от естествения процес на стареене на нашата кожа. Кога точно стават видими за първи път зависи, наред с други неща, от генетичната предразположеност. Въпреки това, забързаното ежедневие, нездравословният начин на живот и външните влияния като излагане на слънце благоприятстват развитието и карат безброй жени да се чувстват неспокойни пред огледалото. Бръчките обаче не трябва да са неизбежна съдба, защото те могат да бъдат значително намалени с добра грижа за лицето против бръчки.

Състоянието и структурата на кожата ви ще се променят в течение на живота ви. Никой не може да избяга от този генетичен процес на стареене, той често започва на около 20-годишна възраст, но все още не е видим. Бръчките се причиняват основно от значително забавяне на производството на колаген и еластин. Колагенът и еластинът имат естествена еластичност и поддържат кожата ви еластична и гладка. Колагенът също може да свързва вода, но това свойство се губи все повече и повече с времето.

С напредване на възрастта слоевете на кожата стават по-сухи, тъй като влагата и липидите намаляват. Епидермисът и подлежащата дерма постепенно изтъняват и по този начин се нараняват по-лесно. В резултат на това се образува доста по-ниска съединителна тъкан, която реагира много чувствително на стимули като слънчева светлина. Това намалява еластичността на кожата, което първо води до мимически линии, а по-късно до образуване на бръчки и гънки. Първите видими признаци обикновено се появяват около 35-годишна възраст и се изразяват под формата на малки бръчици на челото, около устата или около очите. От тази фаза на живота влагата може да излезе по-бързо и вредните вещества могат да проникнат по-лесно отвън, тъй като собственият защитен липиден филм на кожата липсва.

Точно тук идва грижата за лицето против бръчки. Изследователи от Yves Rocher са успели да извлекат активни съставки от внимателно подбрани растения, които имат изключително положителен ефект върху нежеланите бръчки. Много важна ключова дума в този контекст е асимилацията. Техническият термин описва уникалната способност на нашата кожа да абсорбира оптимално растителна активна съставка и да я използва перфектно за себе си. За своите козметични продукти против бръчки Yves Rocher използва билкови съставки, които се абсорбират особено добре от кожата.

Покажи повече
100% Plant active

100% с грижа за природата

60 hectares of organic fields

60 декара био полета

Eco designed products

Еко продукти

Вижте също

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете -10% отстъпка при първа поръчка!

Абонирайте се за нашия бюлетин

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете-10% отстъпка при първа поръчка!

Абонирайте се за нашия бюлетин