Парфюмни мистове

Виж като Решетка Списък

15 продукти бяха открити

Филтри Настрой низходяща посока
 1. Bestseller
 2. Ново
  513
 3. Ново
  513
 4. Ново
  513
 5. Ново
  513
 6. Ново
  513
 7. Ново
  513
 8. Ново
  513
 9. Ново
  513
 10. 513
 11. 513
 12. 513
Страница
на страница

Ефирна и сладострастна версия на парфюма, ароматизираната мъгла за коса и тяло е повече от нова тенденция. Създаден и обожаван от англосаксонците, този "сладък мист за тяло", както го наричат ​​те, е новият тренд за красота.

Обвийте тялото си в опияняващ, енергизиращ или релаксиращ парфюмиран воал, с флорални или плодови нотки за незабавно усещане за лекота! Парфюмният мист на Yves Rocher, със 100% растителен алкохол и натурални съставки, се предлага в 7 аромата. Бутилката е с практичен формат от 100 мл. и може да се носи навсякъде с вас. За разлика от парфюма за жени, който се прилага веднъж или два пъти на ден, ароматният мист за коса и тяло може да се използва по всяко време. Той е с вас във всичките ви дейности и ви осигурява свеж и деликатен аромат при всякакви обстоятелства.

По-лек от парфюм, спрейът за тяло е идеален през лятото: количеството на парфюмния концентрат е по-малко и миризмата се изпарява по-бързо. Нанесете парфюмиста спрей върху тялото и косата, след душ или за премахване на остатъчни миризми през деня. Освежава краката или ръцете ви през лятото, като същевременно оставя плодов, флорален или пикантен аромат. Подходящ е както за жени, които обичат леките аромати и се парфюмират дискретно, така и за тези, които искат да се чувстват свежи по всяко време.

Покажи повече
100% Plant active

100% с грижа за природата

60 hectares of organic fields

60 декара био полета

Eco designed products

Еко продукти

Вижте също