Почистване на лице

Виж като Решетка Списък

32 продукти бяха открити

Филтри Настрой низходяща посока
Страница
на страница

Почистването на лицето ви е една от най-важните стъпки в рутинната ви грижа за кожата, за да помогнете на кожата ви да се чувства добре и да изглежда здрава и свежа.

Защо почистването на кожата е важно?

Кожата ви е изложена ежедневно на различни видове стрес като мръсотия, замърсявания и други нечистотии, затова тя се нуждае от допълнителна грижа. Почистващите средства за лице се използват за премахване на грима и дълбоко почистване на кожата, подготвяйки я за следващата стъпка в рутинната ви грижа за кожата. Без значение какъв тип кожа имате и как се чувства кожата ви в момента, можете да намерите почистващ продукт, който ще помогне на кожата ви да изглежда по най-добрия начин.

Изберете между масло, желе, почистващо мляко, почистваща пяна, мицеларна вода и кърпички за лице. Намерете най-добрия почистващ продукт за вашите специфични нужди и вашия тип кожа. Имате суха или чувствителна кожа – изберете продукт, който е хидратиращ. Сухата кожа често може да се усеща опъната, затова изберете олио или почистващо мляко, което е нежно върху кожата и оставя приятно усещане. За мазна и комбинирана кожа се нуждаете от продукт, който почиства в дълбочина и отстранява излишната мазнина и замърсявания. Съсредоточете се върху по-мазните зони на лицето, като челото и брадичката, когато почиствате кожата. Зрялата кожа се нуждае от почистващ продукт, който се фокусира върху предотвратяването на първите признаци на стареенето и действа в дълбочина. Влагата също е важна за зрялата кожа, тъй като линиите и бръчките често се появяват поради суха кожа.

Покажи повече
100% Plant active

100% с грижа за природата

60 hectares of organic fields

60 декара био полета

Eco designed products

Еко продукти

Вижте също

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете -10% отстъпка при първа поръчка!

Абонирайте се за нашия бюлетин

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете-10% отстъпка при първа поръчка!

Абонирайте се за нашия бюлетин