Условия по текущи промоции

Удоволствие от природата с Plaisirs Nature

Период на промоцията
15.02.2023 – 26.02.2023
Общи условия на офертата „Удоволствие от природата с Plaisirs Nature”

Офертата се организира от „Орно Ритейл“ ЕООД и е валидна във физическите бутици „Yves Rocher” и онлайн на yves-rocher.bg

  • Офертата важи за едновременна покупка в един касов бон на един или повече броя душ гел от серията Plaisir Nature Maxi, формат 400 мл. и един или повече броя мляко за тяло от серията Plaisirs Nature, формат 390 мл.
  • Отстъпката от 25% се начислява само на продуктите мляко за тяло от серията Plaisirs Nature, размер 390 мл.

    Пример: Ако закупите един брой PLAISIRS NATURE MAXI Душ гел Маракуя и джинджифил, формат 400 мл. на стойност 9,90 лв. и един брой PLAISIRS NATURE MAXI Мляко за тяло Маслина и петигрен, формат 390 мл. на стойност 11,90 лв., отстъпката от 25% ще е 2,98 лв. (25% от 11,90 лв.), а общата стойност на касовия бон/поръчката ви ще е 18,82 лв. (9,90 лв. + 8,92 лв.).

  • Отстъпката от 25% не важи за други продукти, добавени в кошницата.
  • Не е нужно въвеждането на промокодове. Отстъпката от 25% ще се начисли директно в кошницата, преди завършване на поръчката.
  • Поръчката на продукти от офертата „Удоволствие от природата с Plaisirs Nature” сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.
  • Отстъпката от офертата не се комбинира с други промоции, ваучери, промокодове, както и с офертите по лоялната програма.
  • При връщане на артикул, закупен от онлайн магазина при условията на тази оферта, е необходимо клиентът да върне и касовия бон за цялата покупка. След съответните корекции ще бъде издаден и изпратен нов касов бон.