Вземи подарък "Ръкавица за почистване на лице" при всяка покупка над 99,00 лв.!

x

Условия по текущи промоции

YVES ROCHER Промо - подарък „Ръкавица за почистване на лице”

Период на офертата
Офертата е валидна за периода 01.03.2024 – 15.03.2024г. или до изчерпване на предназначените за подаръци количества.
Общи условия на офертата „YVES ROCHER Промо – подарък „Ръкавица за почистване на лице
 
Офертата се организира от „Орно Ритейл“ЕООД и е валидна за физическите магазини и онлайн магазина yves-rocher.bg
Подаръкът по тази оферта е „„ACCESSOIRE РЪКАВИЦА - почистване на лице“ с реф.№ 45658
 • Офертата важи за едновременна покупка в един касов бон на поне един или повече броя продукти (независимо какви са те), които са на минимална стойност 99,00 лв. с ДДС.

Пример: Ако закупите един брой „ANTI AGE GLOBAL Озаряваща терапия – перли“ на стойност 99,90 лв., ще получите подарък „Ръкавица за почистване на лице“.

 • При едновременна покупка в един касов бон на продукти, които са на стойност 198 (2 x 99 ) или повече лв. не се добавят два подаръка.

Пример: Ако закупите два броя „ANTI AGE GLOBAL Озаряваща терапия – перли“ на стойност 99,90 лв. общата стойност на поръчката ви ще е 199,80 лв. (99,90 лв.+99,90 лв.) и ще получите един брой подарък „Ръкавица за почистване на лице“.

 • Подаръкът се добавя към всички видове продукти, независимо от коя категория са те при едновременна покупка в един касов бон, трябва само стойността му да е над 99,00 лв. с ДДС.
 • Не е нужно въвеждането на промокодове. Подаръкът ще бъде добавен автоматично в кошницата, преди завършването на поръчката.
 • Видът на подаръка подлежи на промяна при изчерпване на количествата.
 • Офертата важи за всички клиенти и е до изчерпване на количествата.
 • Няма ограничение за брой покупки от клиент.
 • Поръчката на продукти от офертата „YVES ROCHER Промо – подарък „Ръкавица за почистване на лице“ сама по себе си не играе ролята на потвърждение на наличност. Поръчката ще се счита за потвърдена, едва когато е получен уведомителен мейл за потвърждение с номер на товарителница.
 • Промоцията се комбинира с други промоции, ваучери, промокодове.
 • Промоцията се комбинира с условията по лоялната програма и може в едновременна покупка на продукти на стойност над 99 лв. да получите подарък „Ръкавица за почистване на лице“ и ако са спазени другите условия по лоялната програма – да получите подаръците по съответните стъпки.

Пример: Ако закупите един брой „ANTI AGE GLOBAL Озаряваща терапия – перли“ на стойност 99,90 лв., ще получите подарък „подарък „Ръкавица за почистване на лице“. Ако сте наш лоялен клиент, в този случай сте надминали сумата по втората стъпка от месечните промоции (70 лв.)  и ще получите и подаръка за покупка над 70 лв.

 • При връщане на артикул, закупен от онлайн магазина при условията на тази оферта, е необходимо клиентът да върне и касовия бон за цялата покупка. След съответните корекции ще бъде издаден и изпратен нов касов бон. 
 

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете -10% отстъпка при първа поръчка!

Абонирайте се за нашия бюлетин

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете-10% отстъпка при първа поръчка!

Абонирайте се за нашия бюлетин