Представяме ви парфюмната вода Comme une Evidence – изискан аромат, символ на естествения шик

Comme une Evidence Eau de Parfum - ухание на естествена елегантност

Comme une Evidence е фина комбинация от флорални и билкови нотки с шипрови акорди. Ароматът му е създаден от хармонична комбинация от ароматно и леко цитрусово етерично масло от бергамот с нотка на нежна дамаска роза. Дълбочината на букета се подчертава от дървесния аромат на етерично масло от пачули. Само няколко капки от този парфюм ще ви накарат да се почувствате естествено красиви. Използвайте аромата всеки ден, за да направите всеки момент специален.

Парфюмната вода Comme une Evidence е създадена за жени, търсещи аромати, които да обгръщат кожата им и фино да напомнят за присъствието им. Този аромат също както бижутата ще добави елегантност към една жена.

Comme une Evidence принадлежи към групата на шипровите парфюми, което означава, че в букета от аромати има забележими тонове на горски растения. Шипър на френски означава средиземноморският остров Кипър. Богатството от аромати, носени от лекия вятър, вдъхновява парфюмериста Франсоа Коти през 1917 г. да създаде новаторска комбинация от парфюми, използвайки аромати от този тип.

Шипровият аромат се намира в базовата нотка на Comme une Evidence - най-трайната нотка на парфюма, усетена в самия край на освобождаването на аромата. Използвано е етерично масло от пачули, което идва от тропическите райони на Югоизточна Азия, главно от Индонезия. Пачулито излъчва леко опушен и билков аромат. В миналото се е смятал за афродизиак - капчици от този аромат са се нанасяли върху дрехи, които са прилепнали до тялото.

Интензивността на шипровия аромат е омекотена от по-лек и деликатен флорален аромат. В Comme une Evidence сърдечната нотка съдържа екстракт от дамаска роза. Това цвете идва от България, където се отглежда от 13 век. Розовите листенца се берат само веднъж в годината сутрин, защото тогава имат най-свеж аромат. Ароматът на роза е изключително елегантен и женствен.

Връхната нотка на Comme une Evidence Eau de Parfum е доминирана от бергамот. Произходът на това растение е обвит в мистерия, най-големите му насаждения са в Калабрия, но се смята, че Христофор Колумб го е пренесъл в Италия от една от своите експедиции. С цитрусовите си акорди придава лекота на цялата ароматна композиция на парфюма.

 

 

Как да използвате парфюма Comme une Evidence?

Comme une Evidence е парфюмна вода с фин аромат, който издържа цял ден. Всичко, което трябва да направите, е да го напръскате върху тялото си сутрин, преди да отидете на работа, и ароматът ще се освободи постепенно. Не е нужно да повтаряте тази дейност през деня, защото букетът може да се окаже твърде интензивен, когато прекарате много часове в затворена стая. Ако искате ароматът да се задържи по-дълго върху тялото – овлажнете допълнително местата, където нанасяте парфюма.