Открийте Filler Végétal, формула, обогатена с Glacial Ficoïde, наричана още ледено растение и хиалуронова киселина за естествено плътна кожа и изгладени бръчки.

Ледено растение: активна съставка против бръчки

Изследователите на Yves Rocher избраха ледено растение заради способността му да стимулира естественото производство (+93%*) на хиалуронова киселина в сърцето на кожата.

Прясно извлечено, то стимулира експресията на ензими, участващи в производството на хиалуронова киселина за запълване на бръчки (-29% бръчки**).

Благодарение на уникалните си познания за растителния свят, след 12 години изследвания и 3 патента, учените от Yves Rocher са трансформирали изключителните сили против стареене на това растение в новата гама Filler Végétal.

Леденото растение се култивира в агроекологията в La Gacilly и се бере веднъж годишно в пика на своята свежест и концентрация на активни молекули.

* Ин витро тест

** In-vivo тест. Обективизирано клинично изследване върху 12 случая. Средно намаляване на дълбочината на бръчките, незабавен ефект при 100% от отговорилите лица. Прясно извлечен, то стимулира експресията на ензими, участващи в производството на хиалуронова киселина за запълване на бръчки (-29% бръчки**).

Незабавно уплътнена кожа благодарение на хиалуроновата киселина

Тази молекула е известна в цял свят със своите чудесни хидратиращи свойства, които помагат за намаляване на фините линии и бръчки. Това се обяснява по-специално със способността й да задържа до 1000 пъти теглото си във вода на повърхността на кожата за мигновен ефект на запълване.

Чрез дълга изследователска и развойна работа е избран процесът на биоферментация на глюкоза от пшеница и царевица. Този процес на трансформация е потомствен, положителен, естествен и ефективен и подобрява съставките.

Резултатът: хиалуронова киселина със страхотна ефективност и 100% естествен произход, получена в резултат на биоферментация за обогатяване на всички формули от гамата Filler Végétal.

Нашите продукти

Звездният продукт от гамата е мощния серум за попълване на бръчки.

Изпълващият серум е първият серум, супер концентриран с прясно извлечено ледено растение и хиалуронова киселина от естествен произход за концентрат с ботаническа ефективност против бръчки.

-29%* от бръчките се запълват моментално.

След 6 седмици бръчките са интензивно намалени.

Запълващият серум е 4 пъти по-концентриран с ледено растение от останалата част от гамата.

*Клинично проучване, проведено върху 12 субекта. Средно намаляване на дълбочината на бръчките, незабавен ефект, 100% от отговорилите лица

Съвети за използване:

Върху чиста и тонизирана кожа нанесете малко количество серум чрез натискане на дланите върху лицето и шията.

При контакт с кожата неговата ултра свежа гел текстура моментално се разтапя.

Останалата част от гамата Filler Végétal

В рамките на гамата Filler Végétal ще откриете и дневната грижа против бръчки с кремообразна текстура с възстановяващ ефект и нощната грижа против бръчки с кадифена кремообразна текстура, за да стягане и изглаждане на кожата ви сутрин и вечер.

За още по-задълбочен ритуал открийте кремът за интензивна грижа против бръчки Filler Végétal, който да се нанася сутрин и вечер за запълване на изразени бръчки. Ако предпочитате да съживите естествения блясък на кожата си, изберете изглаждащата и озаряваща грижа Filler Végétal и нейната нежно розова и перлена текстура, която да нанасяте сутрин.

За да се насочите към ефектите от стареенето върху очите, открийте грижата против бръчки за околоочния контур, която го хидратира и изглажда бръчките и фините линии на пачи крак. Нанасяйте сутрин и вечер!

Нашите ангажименти

Що се отнася до нашите формули, те са без силикони, без минерални масла, веган * и се състоят от 97% до 98% съставки от естествен произход!

*Формулиран без субстанции от животински произход.

В допълнение, нашата опаковка е екологично проектирана и ангажирана. Произведени са във Франция и не съдържат пластмасово фолио. Нашият картон е FSC сертифициран и идва от устойчиво управлявани гори.

Стъклото на нашите бурканчета за крем може да се рециклира. Опаковката на нашите буркани от 50 ml е по-зелена и по-лека, защото е направена от 41% по-малко картон.