Как да го използвате и какви са неговите специфики, открийте тази нова тенденция на "ароматна мъгла"!

Какво е спрей за тяло и как да го използвам?

Спрейовете за тяло (или парфюмните мъгли) са новите любими продукти от нашата рутина за красота. Много по-леки от нашите класически парфюми, те имат много предимства. Но какво всъщност е мист за тяло и как да го използвате? Сега ще ви разкажем малко повече за този продукт с различни видове употреби!

Мъглата за тяло, нов модерен жест за красота

Тази мода идва направо от англосаксонците. Целта? Удължете благотворния аромат на любимия си душ гел, благодарение на едно леко пръсване. Практичен и лесен за прибиране в дамската чанта, мистът за тяло може да се носи навсякъде и може да се прилага по всяко време на деня.

Спреят е подходящ както за жени, които обичат леките аромати и се парфюмират дискретно, така и за тези, които искат да се чувстват свежи по всяко време. Освен това всеки е свободен да го използва както намери за добре, за тялото или за косата!

Как се използва ?

Обвийте тялото си в опияняващ, енергизиращ или релаксиращ парфюмиран воал, с флорални или плодови нотки за незабавно усещане за лекота! Парфюмната мъгла на Yves Rocher, със 100% растителен алкохол и натурални съставки, се предлага в няколко любими различни аромата.

Това е новата тенденция в парфюмите. По-лек от парфюм, спрейът за тяло е идеален през лятото: количеството на парфюмния концентрат е по-малко и лекотата на продукта, който се изпарява в движение, ви позволява да го нанасяте отново няколко пъти през деня. Използвайте парфюмният мист върху тялото и косата си, веднага след душ или по всяко време през деня, за освежаване на косата, леко белязана от ежедневните миризми (пътуване с метро, замърсяване, цигари...).

Ще излизате вечерта след работа и искате малко по-силен аромат? Не се притеснявайте, леката му миризма няма да се смеси с парфюма, а само ще го допълни.

Нанесен върху тялото, той завършва вашата тоалетна или парфюмна вода и освен това се превръща в невероятен аромат за коса, който ви обгръща при всяко движение.

 

В крайна сметка мистът за коса и тяло е като нов жест за красота, който да приемете! Обичаме лекотата им на използване и разнообразните им аромати! Изберете своя според настроението си!