Колекция от парфюми, вдъхновена от природата, която ще ви отведе на едно безкрайно пътешествие в света на ароматите.

Новост по отношение на нашите бретонски земи

Sur La Lande EDP, новият парфюм, вдъхновен от нашите бретонски земи, e това уникално място, където се срещат земя и океан, където се смесват морски пръски и цветя. Ще очарова всички, които търсят интензивност и женственост. Неговите флорални сърдечни нотки, съставени от лайка и жасмин, са издигнати от минерален аспект и обгърнати от дървесни аромати.

Този парфюм е резултат от работата на парфюмериста Caroline Dumur. Тя го описва като „Обонятелна пощенска картичка, улавяща същността на това безкрайно и диво тресавище, което извайва бретонския пейзаж. Възвишена земя, пълна с характер, с морето като фон. »

Не чакайте повече, а открийте всички усещания на бретонската природа.

Флорални и искрящи нотки

Ще бъдете изненадани от меките нотки в EDP Garden Party. Парфюмеристът Marie Salamagne искаше да улови безгрижния дух на спокойните дни с букет от рози Дамасцена, съчетани с освежаващи листа от мента. Не сте свикнали с флорални нотки? Горещо ви съветваме да промените навиците си, няма да съжалявате. Клиентите ни са влюбени в тази експлозия от свежи и изискани нотки.

За повече интензивност препоръчваме парфюмната вода Plein Soleil на Fabrice Pellegrin, със женствени и елегантни нотки. Блестящ поглед към природата, който съчетава листенца от тубероза с цветя от иланг-иланг и вълни от сандалово дърво. Кардамонът събужда тази хипнотизираща флорална мелодия с прилив на свежест.

 

Разкрийте своята чувственост

За хората, които търсят по-силни парфюми и чувственост, ето нашата селекция.

Нека да разгледаме пристрастяващата и вълнуваща Eau de Parfum Cuir de Nuit от Amandine Marie. Специален аромат за мнозина благодарение на сладкия си аромат на чувствена ванилия и силен аромат на какао от Кот д'Ивоар.

Покана за обонятелно изследване през пикантни дюни, открийте или преоткрийте Eau de Parfum Voile d'Ocre. Уникална среща на кедрово дърво, обагрено с канела и нюанси на сандалово дърво. Според неговите създатели, Fabrice Pellegrin и Ane Ayo, историята на този парфюм предизвиква "безкрайния хоризонт на пясъчните дюни, където обгръщащата топлина на златната пустиня среща прохладата на сенките."

И накрая, един вече популярен и доказал се Eau de Parfum: Sable Fauve. Той разкрива пищен здрач с кръгли обгръщащи нотки на зърна тонка, съчетани с аромата на цистус и бензоин.

Желание за повече свежест

Ако търсите по-свеж аромат  през лятото, а защо не и през цялата година, ето някои аромати, създадени специално за вас.

Парфюмната вода Matin Blanc, създадена от Fabrice Pellegrin, има изключителната сила да връща носталгични спомени. Създаден е да ни пренася обратно в детството – с красиви и слънчеви пролетни сутрини. Неговите фини нотки на нероли, бергамот и портокалов цвят ви пренасят в пашкул от мекота.

Много от вас са били покорени от свежестта на парфюмната вода Sel d'Azur. Вибриращи нотки на кедрово дърво, пръскани с нотки на кора от грейпфрут. Неговият създател Мари Саламан го описва като "разходка по скалите, под сянката на борови дървета, морски пръски и пикантна свежест."

 

А, кой е вашият любим аромат? Разкажете ни в коментарите!