В Yves Rocher вярваме, че природата е безкраен източник на вдъхновение. Тя е мощна, женствена, чиста и благотворна. Тя е в основата на всяко от нашите ароматни творения, защото в природата изпитваме най-красивите емоции.

Нашите парфюми, истински концентрати на природата, отприщват емоционалната сила на ароматите, за да се свържете отново със себе си.

Нов аромат, ново цвете: Магнолия

Открийте най-новото попълнение към колекцията: L’Evidence - история за свободата, тази за оставянето на следа за един по-добър свят.

Светещ нео-шипров парфюм, центриран около цветето магнолия, освежен от сочна праскова и обгърнат от утешаващо пачули.

"Представихме си свеж и сияен аромат, нео-шипър, базиран около цветето на магнолия, освежаващ с кадифената сладост на преработена праскова и обгърнат от силната и успокояваща базова нотка на пачули. История за свободата, свободата да оставиш своя отпечатък за един по-добър свят! Парфюм за позитивните и уверени жени!"

Sonia Constant и Marion Costero, парфюмеристи

Отговорно и устойчиво набиране на всички наши естествени съставки

Рециклираната праскова идва от производството на сок и ограничава въздействието върху околната среда чрез възстановяване на отпадъците от плодове. Благодарение на ексклузивен и революционен процес на екстракция, който улавя истинската миризма на пресни плодове, ние получаваме прасковен алкохолат с вкусни свежи и сочни нотки.

Цветята магнолия, символ на красотата, се отглеждат в Китай. Те се берат два пъти годишно в края на пролетта, от май до юни, и през есента от октомври до ноември. Дестилацията на нейните венчелистчета осигурява изключителна есенция, с женствени и сияйни нотки.

Пачулито, емблематична суровина за парфюмерията, се добива отговорно на главните острови на Индонезия, изключителна земя за тази култура. Специфичният мирис на пачули се развива, когато листата му се изсушат и придобиват златисти нюанси. След това можем да извлечем етерично масло, което е едновременно дървесно и чувствено. Идвайки от проследима верига за доставки, неговата реколта насърчава устойчивостта на местното земеделие.

Нова бутилка с изискан и минималистичен дизайн

Модерен и изискан, неговите минималистични извивки и кристална прозрачност въплъщават автентична жена, която не се крие зад нищо излишно.

И тъй като ангажиментът е очевиден за Yves Rocher, тази нова бутилка е проектирана да намали отпечатъка си и да се ограничи до най-важното: олекотена стъклена бутилка, олекотен картон, премахване на пластмасово фолио.