Преоткрийте усещането за красиво лято благодарение на нашата гама Monoï и нейния пристрастяващ аромат.

Monoï, защитено наименование за произход

Традиционният Monoï de Tahiti идва от ритуала за красота на предците на таитянските жени. Той е синоним на грижа, натурална козметика и ароматна наслада, способна да ви пренесе за броени минути на райските острови на Полинезия.

Повече от 30 години Yves Rocher доставя Monoï чрез отговорен канал. Възхитително ухаещите цветя Тиаре се берат ръчно рано сутрин, докато все още са на етап от растежа „пъпки“, за да запазят цялата си свежест. Трансформирането им в масло от Monoi се извършва съгласно прецизен и контролиран протокол, който се състои в накисването им в масло от копра (изсушена на слънце кокосова пулпа) в продължение на 10 дни. Цветето Тиаре, използвано в производството на Monoï de Tahiti, сертифицирано и защитено със защитено наименование за произход (AOP), се среща само в Полинезия. Това наименование гарантира неговата автентичност, качество и местно производство.

 

Знаете ли, че ?

Гамата Monoï се появява за първи път в Yves Rocher през 1988 г.

Бягство с Monoï

Monoi е преди всичко звездният аромат на лятото на Yves Rocher. Имате много възможности да усетите тази изящна миризма, която е способна да ви пренесе моментално на златистите плажове в Таити.

Под душа може да изберете между:

 • Шампоан и душ – гел 2в1 400 мл. – продукт за кожата и косата без сулфати, който носи аромата на горещо лято.

 • Концентриран душ гел 100 мл. - специално формулиран, за да намали консумацията на вода, пластмаса и въглероден отпечатък. Една опаковка от него стига за 40 душа – точно колкото големия формат от 400 мл.!

Нашият маслен скраб за тяло със своя завладяващ аромат избавя кожата ви от мъртви клетки и замърсявания. Кожата ви е гладка, мека и деликатно ухаеща.

Неговият плюс: има ултратопяща се текстура се разпада на масло при нанасяне и се превръща в лосион при изплакване.

Удължете удоволствието през целия ден

На стария таитянски език Monoï означава парфюмирано масло, името на цветята, от които е пресовано - tiaré - идва от думата tiara. Самото име на растението показва уникалността и значението, което му приписват жителите на Полинезия. Благодарение на тоалетната вода Yves Rocher вече можете да усетите горещото таитянско слънце върху собствената си кожа!

Хидратирайте кожата и косата с перленото масло – текстура, пълна с фини перли, която интензивно ще ги хидратира, подхрани и озари. Или вземете традиционното масло Monoï - подхранва кожата, докато я обгръща със силно пристрастяващ слънчев аромат.

Ръцете ви също могат да бъдат поглезени с нашата гама Monoï.

Преоткрийте усещанията на слънчево лято в този крем за ръце без силикон за хидратирана и деликатно ухаеща кожа. Неговите плюсове: топяща се веган формула с 99% съставки от естествен произход.

А, кой е Вашият любим Monoï продукт? Разкажете ни в коментарите!