Рецептата за блестяща, мека кожа: ексфолиране и хидратация!

С ексфолиация за по-мека кожа

Също като лицето ви, тялото ви се нуждае от редовно почистване. Ексфолирането ще избави кожата от мъртвите кожни клетки и мръсотията, благодарение на малките почистващи зрънца, присъстващи във вашия скраб. Редовното ексфолиране освежава и обновява кожата, като я прави по-свежа, по-ревитализирана и по-хидратирана.

В идеалния случай ексфолирането се прави веднъж или два пъти седмично. Под душа използвайте малко количество от скраба и правете кръгови като започнете от краката си и продължите нагоре, за да засилите циркулацията и стимулирате кръвообращанието. След това изплакнете обилно с хладка или топла вода. Избягвайте твърде гореща вода, която може бързо да изсуши кожата ви.

Пилинг за всяка нужда на вашата кожа

Ние създадохме колекция от три различни вида ексфолианти, които ще отговорят на всички видове нужди, спрямо различните сезони.

Поддържайте кожата си мека през есента и зимата с нашия изключително богат ексфолиращ крем, обогатен с масло от ший, който премахва мъртвите клетки, без да изсушава кожата. Прави кожата ви мека и копринена след душ!

Ако искате да освежите и почистите кожата си през пролетта, изберете нашия детокс скраб за тяло. Богат на ботанически въглен, той елиминира замърсяването от градския начин на живот. Също така е перфектният избор за отпушване на порите след тренировка.

 

А за лятото? Интензивното ексфолиране няма аналог! Прави кожата ви гладка и регенерирана. Изберете нашия билков скраб за тяло с кайсиеви семки! Обогатен с прах от кайсиеви ядки, този ултра кремообразен ексфолиращ скраб за тяло премахва мъртвите кожни клетки, като същевременно оставя кожата копринено гладка.

Чувствайте се свободни да превключвате между тези ексфолианти според нуждите на кожата си, сезона и вашата активност. Всичко е естествен избор! Всички те съдържат повече от 98% естествени съставки и 100% растителни ексфолиращи частици.

 

Запазете мекотата дори след ексфолиране

Както споменахме, тайната на меката и гладка кожа е ексфолирането и хидратацията. Ексфолирането е важна стъпка, която подготвя кожата за хидратация, като премахва мъртвата кожа, за да разкрие освежена и обновена кожа, която ще абсорбира по-добре хидратиращите продукти.

Защо не поглезите кожата си още повече? Направете удоволствието дълготрайно, като комбинирате богатия ексфолиант за тяло и възстановяващото мляко с карите или възстановяващия балсам с карите. Кожата ви ще бъде кадифено гладка и интензивно подхранена.

Използвайте скраб за тяло не повече от два пъти седмично, но хидратирайте кожата си всеки ден! Превърнете го в ежедневен ритуал. Вие заслужавате да се чувствате страхотно в собствената си кожа.

Кой е ексфолиантът, който ви изкушава най-много? Разкажете ни в коментарите!