Нова гама от продукти за баня и тяло с аромати, вдъхновени от природата.

Нова гама и някои нови продукти

Продукти, които са толкова щадящи околната среда, колкото и вашата кожа. Всички наши формули не съдържат сулфати* и силикони. Ние, обаче, не спираме дотук и ги „облякохме“ в нови опаковки, направени от рециклирана и рециклируема пластмаса.

Цялата колекция се предлага в няколко неустоими аромата:

Три нови аромата, вдъхновени от природата в Бретан: Диви водорасли, Овесено мляко и елда и Полски цветя.

Аромати, изпълнени с енергия: малина и мента или лимон и босилек.

Релаксиращият аромат на маслина и петигрен.

И аромати, които ще пренесат в друг свят: Бурбонска ванилия, кокос и манго и кориандър. Венчелистчетата от арган и роза предлагат ориенталски нотки, вдъхновени от спа хамам и миризмата на прясно смлени кафеени зърна.

*без сулфатни повърхностно активни вещества

За чувствени моменти под душа

Нашите душ гелове имат щедра пяна, която обгръща тялото, но едновременно с това не изсушават кожата, благодарени на почистващата си основа без сулфати.

Може да изберете любимият си аромат в подходящия за вас размер:

• Стандартният душ гел от 200 или 400 мл. с различни пристрастяващи аромата. Над 95% веган** биоразградима формула, без изкуствени оцветители и без сулфати.

Концентриран душ гел с формат 100 мл., който е практичен и точно толкова дълготраен, колкото и стандартните душ гелове. Формулата му намалява потреблението на вода и пластмаса, както и вашия въглероден отпечатък.

Ако сте фен на твърдите душ продукти, препоръчваме сапун без палмово масло. Има 8 аромата за избор. Предимството му: не изсушава кожата, 99% биоразградим е и веган**.

Помислили сме и за миенето на чешмата: течният сапун за ръце се предлага в 8 аромата. Щедрата му пяна почиства и ароматизира кожата, без да я изсушава.

**Не съдържа странични животински продукти

И какво, ако удължим този приятен момент на грижа за себе си?

След банята идва ред на хидратацията за кожата на тялото:

Сигурни сме, че ще се влюбите в нашето мляко за тяло. Неговата 98% натурална, без парабени и веган** формула не е лепкава и не оставя мазен завършек. Идеалният продукт, с който ще удължите усещането за разходка и природата.

Новите продукти в серията са нашите ексфолианти за тяло: нежно ексфолиране благодарение на техните 100% ексфолиращи частици на растителна основа. Три текстури, 5 аромата: топяща се гелообразна текстура с приятен аромат на малини или диви водорасли. Кремообразна текстура, богата на кокос или полски цветя. Топяща се маслена текстура с аромат на арган и розови листенца.

** Не съдържа странични животински продукти

Продукти, които да вземете със себе си в движение

Харесали сте си един от ароматите в гамата? Напръскайте се след душ или през целия ден с един от нашите 8 ароматизирани мистове за тяло и коса.

Задължителен продукт, кремът за ръце без силикон и изкуствени оцветители оставя кожата ви хидратирана и леко ароматизирана с един от 9 аромата от колекцията Bain de Nature.

Предлагат се и вкусни балсами за устни с пристрастяващи аромати, които можете да поставите в чантата си. Придаващи лек цвят на устните или не, изборът е ваш. 97% естествени съставки в подхранващ балсам за устни с мека, топяща се текстура!

А, кой е вашият любим аромат? Разкажете ни в коментарите!