Открийте нашата нова серия за тяло Reparation, вдъхновена от бретонската природа, за експертна ежедневна грижа за тялото.

Нашите изследователи на Botanical Beauty® са разработили изключително естествени формули, иновативни текстури и уникална ароматна вселена, за да предложат изключително сетивно изживяване! Представяме ви най-подходящите продукти, които ще отговорят на нуждите на сухата и много суха кожа.

В основата на тези формули с клинично доказана ефективност, нашите експерти подбраха две мощни органични ботанически съставки от устойчиви източници: ший и невен, добре известни със своите подхранващи и успокояващи свойства. Нова гама грижа за тялото, 100% веган*, която ще даде на тялото ви комфорта, който то заслужава.

* Формулите са без съставки или производни от животински произход.

Nourishes and repair dry skin with Yves Rocher

Органични растителни съставки от устойчиви източници

Избрахме уникални растения, известни със своите свойства в козметиката. Периодът на прибиране на реколтата е избран така, че растението да е в максимална свежест, както и методът на екстракция, който позволява концентрацията на активните молекули да бъде оптимизирана.

КАРИТЕ

Известно със своите подхранващи и възстановяващи свойства, карите се счита за свещено дърво: само на жените е позволено да берат и обработват плодовете му. Това уникално традиционно знание се предава от поколение на поколение. Всички наши семена от карите идват от Западна Африка. Ние използваме местни доставчици, за да гарантираме устойчивото развитие на мрежата.

Богато на мастни киселини, като Омега-9, маслото от ший е добре известен емолиент. Възстановява мекотата и еластичността на сухата и много суха кожа. Предпазва кожата от изсушаване и укрепва бариерата на кожата срещу влага, което й позволява да устои по-добре на бъдещи раздразнения.

Karite Yves Rocher
Calendula Yves Rocher

НЕВЕН

Произхождащ от средиземноморския регион, невенът (Calendula officinalis) е едно от първите растения, отгледани от Yves Rocher в родното му село La Gacilly, Бретан, през 1979 г. Невенът е растение, което е много богато на активни съставки, известни с техните омекотяващи и антиоксидантни свойства.

За да намалим дискомфорта, причинен от суха и много суха кожа, добавихме органичен невен заради неговите успокояващи* свойства. Богат на тритерпени и фитостероли, органичният маслен екстракт от невен може да намали реакцията на кожата към стрес или външни дразнители**. Следователно, намалява стягането и дискомфорта, успокоявайки кожата.

*С изключение на ексфолианта за тяло

**Ин витро тест

Новото попълнение: мус за тяло! Иновативна текстура на разбито масло, която подхранва, възстановява и омекотява сухата кожа!

Сухата и много суха кожа се нуждаят от специално внимание поради своето естество. Тези типове кожа са по-крехки и са склонни към изсушаване.

Справете се с ежедневните си предизвикателства, като предотвратявате изсушаването и възстановявате кожата си ден след ден. При нанасяне веднага възстановява еластичността, комфорта и копринената гладкост на кожата. Регенериращият мус за тяло не само ще направи кожата ви по-гладка, задържайки повече влага, но и ще укрепи липидната й бариера*. Перфектно решение за суха и много суха кожа.

*Без сулфатирани повърхностно активни вещества

Whipped body butter Yves Rocher

А, вие изпробвахте ли вече продуктите от новата серия Reparation? Какво мислите за тях?