Открийте подхранващата сила на розовото масло от гамата Riche Crème: маслен серум, наситен с хиляда рози и 30 ценни масла.

В сърцето на гамата Riche Crème е Oleo - серумът с розово масло

Серумът с розово масло е новата иновация в грижата за кожата, разработена от нашите експерти по билкова козметика за гамата Riche Crème. Това 100% растително масло осигурява комфорт и еластичност на кожата ви.

Основната активна растителна съставка на този олео серум е дамаската роза, чиито листенца са директно разтворени в маслото. Въпреки че изглеждат крехки, розовите листенца са в състояние да се предпазят от стихиите благодарение на високата концентрация на защитни растителни восъци. Венчелистчетата са частта от розата, която съдържа най-високата концентрация на защитен восък за интензивно подхранена кожа (1) .

Благодарение на тези свойства, кожата веднага получава желаното успокоение и еластичност (2) . Ден след ден тя се възстановява (3) , интензивно подхранва и бръчките се изглаждат (4). След един месец употреба,  кожата става по-сияйна (5) .

Как да използвате серума? Нанесете неговата копринена маслена текстура върху цялото лице сутрин и вечер преди останалите продукти за грижа за кожата.

"100% от участвалите в изследването потвърждават: интензивно подхранена кожа (1)"

Роза Дамасцена

Гамата Riche Crème подчертава уникални съставки с подхранващи свойства, като същевременно зачита опазването на биоразнообразието.

Розата Дамасцена се използва от незапомнени времена и е известна със своя изискан аромат.

Гамата Riche Crème: емблематична от 50 години

В основата на нашата бионаучна иновация е дует от подхранващи активни съставки: масло от хиляда рози и уникална комбинация от 30 редки масла.

Вдъхновени от Botanical Enfleurage, лабораториите на Yves Rocher преоткриха този естествен процес на екстракция, който разкрива пълния потенциал на восъците от роза дамасцена. За производството на 1 кг от това масло са събрани над 1000 рози дамасцена, което дава началото на нашето масло от хиляда рози.

След това тази активна съставка се комбинира със селекция от 30 ценни и редки растителни масла. Сред тях са масла от камелия, шипка и органични арганови масла, които са комбинирани, за да осигурят есенциални мастни киселини за успокояване и подхранване на кожата.

„96% от жените потвърждават, че кожата им се чувства по-еластична (2).“

Серия, внимателно разработена за подхранване на кожата

Серията Riche Crème е разработена за всички типове кожа, които се нуждаят от подхранване и регенерация, включително зряла и суха кожа.

Защо масло от хиляда рози и 30 скъпоценни масла? Тези 30 ценни масла доставят на кожата есенциални мастни киселини, които успокояват и подхранват.

Открийте цялата гама: страхотната регенерираща грижа с нейната топяща се и кремообразна текстура, благоприятният дневен и нощен крем против бръчки, дневният крем за блясък, крем за околоочен контур и др.

Създайте цялостна грижа за интензивно подхранена кожа!

 

 

(1) Клинично проучване, проведено върху 13 жени, 30 минути след прилагане.

(2) Проучване на удовлетвореността, проведено върху 113 субекта на възраст 51-75 години, веднага след кандидатстване

(3) Клинично проучване, проведено върху 20 жени след 28 дни употреба

(4) Клинична оценка на сухотата от дерматолог при 22 жени след 28 дни употреба

(5) Самооценка от 113 жени след 28 дни употреба