Устните ви са изложени на въздействието на слънчевите лъчи през лятото и студа през зимата. Открийте нашите съвети за здрави устни през цялата година!

Ежедневни препоръки

Ето няколко важни съвета, които трябва да добавите към рутината си, за да се предпазите от студа през зимата и да поддържате устните си хидратирани през летните месеци:

  • Пийте много вода! Сигурни сме, че сте чували този съвет много пъти преди, но е важно да поддържате тялото си правилно хидратирано за здравето на вашите клетки и кожа.
  • Изберете правилните червила с подхранващи свойства, които предотвратяват сухотата на устните.
  • Хидратирайте кожата си: Разбира се, това важи и за устните ви! Важно е да изберете продукти със силни хидратиращи свойства, които се грижат за вашите устни.

Изберете естествената хидратация

Разгледайте обновената ни серия натурални балсами за устни!

След внимателни изследвания, нашите специалисти по билкова козметика, избраха за балсамите за устни масло от ший, което се добива от устойчиви гори в Западна Африка. Формулите, използвани в тази серия са с повече от 97% натурални съставки и ще ви предоставят грижата и хидратацията, от които се нуждаят вашите устни през цялата година!

Нашите балсами с аромати на полски цветя, ванилия, кокос и масло от ший ви очакват, за да имате естествени, красиви и подхранени устни!

За тези от вас, които освен хидратация искат да придадат на устните си и лек цвят: изберете нашите балсами с вкус на малина, къпина и манго.

Кой е вашият любим балсам за устни?