Търсите ли идеалния продукт за коса? Открийте нашите растителни балсами, подходящи за всички типове коса и които можете да използвате както сметнете за добре!

Независимо дали го използвате, преди да оформите косата си, за да я подхраните и укротите, като завършващ продукт за контролиране на наелектризирането и да я направите мека, или като нощна маска за интензивно възстановяване, време е да започнете да използвате този балсам в пълния му потенциал! Серията Botanical Repair е създадена да отговаря на всички типове коса и се предлага в 3 версии: Botanical Repair, Botanical Repair Light и Botanical Repair Riche. И трите балсама са направени с 97% съставки от естествен произход, възстановяват косата и не се нуждаят от изплакване. Един от тях ще ви стане любим, но кой – изберете сега!

Балсам Botanical Repair

Това е първият създаден продукт от тази серия, които моментално се превърна в хит!

За кого е предназначен: за хора със суха и увредена коса.

Тайната на неговата формула? Ботаническият балсам е интензивна възстановителна грижа за коса без изплакване с многократна употреба. Неговата изключително кремообразна текстура със сигурност ще ви хареса благодарение на основната си съставка: органично масло от жожоба, което възстановява и подхранва фибрите за 30 пъти по-устойчива коса. Без силикон за естествено усещане и невероятно пристрастяващ аромат!

Как се използва? Няма нищо по-просто: 2 до 3 пъти седмично нанесете малко количество от балсама по дължините и краищата на суха или мокра коса, като избягвате корените, дори не е необходимо да го изплаквате!

Балсам Botanical Repair Light

Ако косата ви е тънка, суха и/или увредена, това е грижата за косата за вас!

Тайната на неговата формула? Леката му формула помага за възстановяването на фината коса, без да я омазнява или утежнява. Възстановяващото липидите масло от авокадо в балсама осигурява основни мастни киселини за балансиране на косата. Резултатът: косата ви ще бъде подхранена и лека, изпълнена с жизненост и 30 пъти по-устойчива! Неговата въздушна, ултра-топяща се текстура на балсам, която е като "гел крем", не съдържа силикон за коса, която се чувства естествена.

Как се използва? Тази грижа за косата трябва да се нанася върху краищата и дължините на суха или влажна коса, като се избягват корените, и действа без изплакване.

Балсам Botanical Repair Riche

Идеален за много суха, къдрава или склонна към наелектризиране коса, този изключително богат балсам с органично кокосово масло трябва да се използва без умереност!

Тайната на неговата формула? Органичното кокосово масло в този балсам дълбоко подхранва фибрите на косъма. Косата ви ще бъде еластична, перфектно укротена и интензивно възстановена чак до краищата. Ще се влюбите в неговия аромат и изключително богата текстура, и не съдържа силикон!

Как се използва? Както при останалите продукти от серията, нанесете малко количество от балсама по дължините и краищата, като избягвате корените, и оставете да действа, няма нужда да изплаквате.