Открийте нашите Green Heroes – твърдите шампоани! Те, заедно с концентрираните ни продукти, са истинските приятели на природата!

Готино е да си солиден!

Нашите твърди шампоани измиват, правят разкошна пяна, миришат примамливо и са 100% натурални. Защо? Защото са обогатени със 100% органични растителни масла, отглеждани в Бретан. Те почистват, възстановяват, не съдържат сулфати и оставят косата ви супер мека на допир.

И това не е всичко, 60 гр. твърд шампоан е еквивалентен на два течни шампоана от 300 мл, следователно е по-щадящ за околната среда!

Как работи? Лесно е: намокрете косата си, разтрийте с ръце шампоана или го нанесете директно върху косата си. Всичко, което остава да направите, е да масажирате обилна му пяна върху скалпа си и да изплакнете. Косата ви ще бъде блестяща и толкова мека.

Тази нова еко тенденция бързо ще се превърне в любим ваш ритуал не само заради ефективността на твърдите шампоани, но и заради внимателното отношение към природата.

Нека останем „концентрирани“ под душа!

Въпреки малкия си размер, количеството на концентрирания ни душ гел е равносилно на голямата бутилка от 400 мл! Само една малка доза от него е достатъчна за измиване на цялото тяло! С неустоими аромати като манго, малина, лавандула, лотос, маслина, нар и ванилия,  нашите душ-гелове ще ви отведат на едно незабравимо пътешествие под душа!

Тази малка бутилка, изработена от 100% рециклирана пластмаса, е перфектния размер – лесно може да я вземете с вас за пътуване, за фитнес и разбира се – за вашата баня.

Неговата концентрирана формула е лесно биоразградима и заедно с рециклируемата бутилка се превръща в най-добрия елологичен жест към природата!

„Нека с всяка стъпка помогнем на природата!“