Все още нямате подарък за Свети Валентин? Не се притеснявайте, ние ще Ви помогнем да изберете най-добрия подарък за вашата половинка и да го/я изненадате за Свети Валентин!

Нямате ли партньор? Това е идеалната възможност сами да си направите подарък и да се поглезите! Можете да изненадате половинката си със супер подарък, детайл или сувенир, но във всеки случай от Yves Rocher искаме да ви помогнем, като ви дадем няколко идеи за подарък за Свети Валентин.

Подарете моменти

Независимо дали става дума за романтично бягство, вечеря за двама или закуска в леглото, даряването на преживявания винаги е успешно, когато става въпрос за любов. Прекарването на време като двойка, наслаждаването на моментите на интимност и възстановяване на връзката е идеалният план за Свети Валентин. Опитайте се да изненадате партньора си със специална вечеря, пригответе любимото му ястие и запалете няколко свещи, магията ще потече и ще се насладите на една незабравима нощ. Ако предпочитате изживяванията на открито, бягството в провинцията с романтичен пикник е страхотна идея. Масажът винаги е страхотен подарък, а какво по-романтично от масаж на любимия човек? Насладете се на някое от тези преживявания, ако не знаете какво да подарите на половинката си за Свети Валентин.

Подарете Yves Rocher

Но ако не подарявате моменти и предпочитате подаръкът ви да издържи по-дълго, в Yves Rocher имаме идеалните идеи за подарък, с които да изненадате половинката си за Свети Валентин. Ако не знаете какво да подарите на мъж на Свети Валентин, открийте нашата селекция от мъжки парфюми, пълни с ярки, чувствени и свежи дървесни нотки, които вашата половинка ще хареса. Ако вашата по-силна половинка предпочита сам да избира парфюма си, тогава го зарадвайте с някой от продуктите ни за грижа за брадата.

Ако не знаете какво да подарите на една жена за Свети Валентин, тук ще намерите най-добрата селекция от дамски парфюми, започвайки с новите и свежи предложения, та чак до вечните и любими класики!

"Независимо дали правите подарък на мъж или жена, или ако искате да зарадвате себе си, в Yves Rocher имаме идеалния подарък, с който да блеснете на Свети Валентин."