Признаваме си, че продуктите на Yves Rocher са насочени предимно към жените. Това не означава обаче, че сме забравили за мъжкия пол – вижте нашите специални идеи за подаръци!

Bois de Sauge

Bois de Sauge е за приключенски настроени, свободолюбиви мъже, които харесват дървесни, ароматни и свежи аромати... Sonia Constant, създателят на парфюма, сътвори мирис, който ухае на приключение и свобода в сърцето на природата. Уникална парфюмна вода, създадена от комбинацията от ароматна свежест на градински чай, интензивни нотки на гваяково дърво и силния харизматичен характер на пачули.

Изискана тоалетна вода с характер

Обичате  по-пикантни флорални нотки? Можете да изберете Comme une Evidence Homme, създаден от Antoine Maisondieu с есенция от бергамот, черен пипер, гваяково дърво и екстракт от ветивер. Неустоим аромат, благодарение на перфектната комбинация от флорални и дървесни нотки!

За любителите на парфюми с ориенталски нотки, препоръчваме Hoggar, създаден от Marie-Aude Couture-Bluche. Той комбинира есенция от лавандула и индийско орехче, както и смола от зърна тонка боб. Идеалният парфюм за бягство!

Други два дървесни аромата, които може да изберете са:

Cuir Vetiver. Създаден е от парфюмериста Sonia Constant и съдържа есенции от ветивер и сандалово дърво, както и смола от зърна тонка боб. Изключително атрактивен аромат с голяма чувственост!

Ambre Noir, проектиран от Christophe Raynaud, смесва дървесния и интензивен аромат на пачули и кардамон в перфектна хармония с чара на зърната тонка боб, е един от най-топлите и пикантни аромати, създадени за мъже, които обичат силните нюанси! Не забравяйте да разгледате и нашите продукти за мъжка грижа!

 

Всички тези тоалетни води са придружени и от душ гел за тяло и коса за удължаване на удоволствието.

 

Коя тоалетна вода най-много се изкушавате да опитате? Разкажете ни в коментарите!