На всеки от нас се е случвало или се случва в последния момент да трябва да избере подарък. А дори и да не е в последния момент, доста често се оказва, че ни е трудно да измислим как да зарадваме получателя, особено ако става дума за подарък на жена.

Не се притеснявайте - имаме няколко предложения за вас, които ще се харесат дори и на най-капризните дами!

Парфюмна вода Mon Rouge – обичайте себе си и светът ще се влюби във вас!

Mon Rouge Eau de Parfum е любовно писмо до самите вас – твърдо и сияещо предложение за жени, които въплъщават любовта, която искат да виждат в света!

Майстор парфюмеристът Carolina Dumur е създала завладяваща композиция, в която чувствени нотки на цветя се съчетават с характерно пачули, дръзко кисел касис и сочна слива с щипка захар. Парфюмната вода Mon Rouge има суперсила, която ви позволява да промените околната среда към по-добро!

Отличителният и дълготраен аромат е ключът към себеприемането и самочувствието. Само няколко капки ще подчертаят силата, скрита във вас, и ще добавят към невероятния ви чар. Не се сравнявайте с другите, обичайте се и другите ще следват вашите стъпки!

Как мирише парфюмната вода Mon Rouge? Това е настойчива, шумна и чувствено безгрижна композиция, в която ефирен ирис се разтапя в кремообразната прегръдка на нероли. Флоралното дуо е заобиколено от блясъка на плодовете, зреещи на пълно слънце. Всичко това е поставено върху интензивния аромат на пачули.

Caroline Dumur е подбрала естествени, висококачествени съставки, за да ви пренесе в голям градски парк в слънчев летен ден. Отвсякъде сте заобиколени от яркото червено на цъфтящи цветя и миризмата на плодове, сервирани на весел пикник. Нотката на сърцето си ти и твоята любов към себе си! Mon Rouge е аромат, който създавате сами! Опознайте всичките му лица:

• Ирис - пудрена нотка, която придава елегантност и мекота на композицията. Ирисите са изключително крехки, леки и изпълнени с мимолетен чар. Те могат да цъфтят в много цветове, но най-често си ги представяме в синия вариант, познат от картината на Ван Гог. Това е изискан и отличителен акорд, който ще ви накара да се откроите сред тълпата.

• Нероли - сияйна есенция, която добавя откритост и оптимизъм. Експертите на Yves Rocher го получават чрез парна дестилация на свежи цветове от горчив портокал. Готовото масло съблазнява със своя кремообразен аромат и обгръщаща свежест. Глези с деликатност и леко задушаваща сладост.

• Пачули - дървесна нотка, пълна със сила и характер, перфектно хармонираща с прахообразния ирис. Името му означава "зелен лист", а корените му стигат до Азия и островите в Карибско море. Мирише на земно, сладко и опушено. Неговият многоизмерен аромат е известен като традиционен релаксиращ агент от поколения.

• Касис - блестящ, рязък и кисел плод. Листата му съдържат голямо количество етерични масла, поради което е особено ценена съставка от парфюмеристите. В Eau de Parfum, Mon Rouge добавя нотка на подправка и освежаваща прохлада към флоралните нотки.

Уникалността на парфюмната вода Mon Rouge се крие не само в нейния завладяващ аромат. Опаковката е проектирана с грижа за околната среда. Бутилката и запушалката са изработени от рециклирани и рециклируеми материали. Картонът е получен от устойчиво управлявани гори. Вашият парфюм е направен с любов в Бретан, Франция, с уважение към хората и планетата!

Парфюмна вода Mon Rouge Bloom in Love - разпръснете положителна енергия и любов около себе си!

Уверена в себе си, осъзнаваща стойността си, силна и в същото време привлекателна и грациозна – така повечето от нас искат да ни възприемат. Но как да представите това, което вече имате вътре? Обградете се с уникален аромат, съставен от жасмин, бергамот и цветя от горчив портокал! Парфюмната вода Bloom in Love ще ви помогне да изразите най-доброто от вашите черти и най-важното – да изразите любовта и нежността, с които сте заобиколени!

Парфюмната вода Mon Rouge Bloom in Love ще ви обгърне в мъгла от самочувствие, която ще ви позволи да представите своята уникалност на света. Открийте завладяващите чувствени тонове на бергамот, съчетани с деликатния аромат на жасмин и масло от цветя на горчив портокал, изпълнени с характер и повярвайте във вътрешната си сила!

Ако вече познавате парфюмната вода Mon Rouge, със сигурност няма да се изненадате от силата на характера, скрит в новата му версия - Bloom in Love. Ние в Yves Rocher знаем, че оригиналният, женствен аромат е ключът към самочувствието, затова при създаването на Mon Rouge Bloom in Love се фокусирахме върху оригинална комбинация от аромати на бергамот, жасмин и нероли. Само няколко капки от този аромат ще ви накарат да се почувствате специални и ще покажете тази уникалност на целия свят. Как отделните съставки влияят на вашето благосъстояние? Проверка:

• бергамот - нотка, която стимулира и освежава

• жасмин - силна, интензивна ароматна нотка, която подчертава чувствената женственост,

• нероли – лъчиста есенция, получена от експертите на Yves Rocher чрез парна дестилация на свежи цветове от горчив портокал – готовото масло съблазнява със своя кремообразен аромат и обгръщаща сладост.

Уникалността на Mon Rouge Bloom in Love Eau de Parfum не е само в аромата. Както самата козметика, така и опаковката й са израз на нашата грижа за околната среда. 89% от съставките, използвани в производството му, идват директно от природата, а стъклената бутилка, в която е затворен този необикновен аромат, може да се рециклира. Картонената опаковка също е изработена от хартия от дървета, отглеждани в устойчиво управлявани гори. Това означава, че използвайки Mon Rouge Bloom in Love Eau de Parfum, Вие изразявате не само своята уникалност, но и грижа за околната среда!

 

Oui a l'Amour - съблазнява сетивата с романтични аромати

Потопете се във фини, но чувствени аромати с уникалната козметика Yves Rocher. Открийте парфюмната вода Oui a l'Amour и научете за свойствата на нейните съставки, включително магическата сила на екстрактите от корен от ангелика, роза Дамасцена, зърна тонка и кедрово дърво. Тази уникална композиция значително ще подчертае вашата женственост.

Oui a l'Amour Eau de Parfum принадлежи към козметичната гама Quelques Notes d'Amour, където свежите нотки играят основна роля. Ароматната композиция е създадена от Sophie Labbé, създател на много прекрасни парфюми и в същото време специалист в своята област. Четири различни ароматни нотки са съчетани от нея с перфектна прецизност, поради което Oui a l'Amour е перфектен както за романтична вечеря, така и за работа.

Oui a l'Amour - романтична есенция, затворена в стъклен флакон

Романтиката, според Софи Лабе, се изразява не само с флорални, сладки тонове. В изданието на Yves Rocher също е свежест, чувственост и елегантност. Oui a l'Amour също е доминиран от първоначално по-малко доловими фини аромати на розови етерични масла и характерни пикантни нотки, мускус и амбра.

Корен от ангелика, роза Дамасцена и кедрово дърво - доминиращи аромати в Oui a l'Amour Eau de Parfum

Oui a l'Amour не показва цялата си красота наведнъж, а постепенно разкрива своите тайни.

В началото парфюмът има много интензивен, пикантен аромат, който с течение на времето придобива аромат на мускус. Това се дължи на нотките на ангелика, растение, което от години се свързва с магически свойства. Коренът от ангелика, наричан още ангелска билка, се е носел като амулет. Интензивният му аромат се използвал и за правене на магии.

Пикантните нотки с времето отстъпват място на сладки, флорални тонове. От този момент нататък на преден план излиза маслото от дамаска роза, чиито цветове се режат ръчно от зори. Розовите тонове придават меко ухание на парфюма, което подчертава свежестта и женственото излъчване.

Обонятелният финал на Yves Rocher Eau de Parfum е подновена експлозия от интензивни аромати. Зърна тонка, съчетани с изразителни нотки на кедрово дърво, придават елегантност на парфюма. Кедърът, като символ на безсмъртието, остава върху кожата много дълго време. Превръща се в изразителен химн на женската любов.

Парфюмна вода Quelques Notes d'Amour - символ на романтичната любов

Ароматите могат да предизвикат сладки спомени от детството, да отразяват нечия личност и да повлияят на настроението на човек. Те също така ви позволяват да изразите скрити чувства. Запознайте се с уникалната парфюмна вода Quelques Notes d'Amour от Yves Rocher, която перфектно илюстрира емоциите, съпътстващи влюбването. Топлите, леко опушени ароматни нотки, съдържащи се в него, са свързани с първите любовни усещания.

Quelques Notes d'Amour Eau de Parfum е престижен аромат, създаден от парфюмерист, влюбен в създаването на парфюми за всеки, обладан от любов. Домитил Бертие, създател на водата Yves Rocher, работещ с марки като Chloé, Jimmy Choo и Tous, комбинира естествени съставки, които заедно създават романтична и чувствена ароматна композиция.

Quelques Notes d'Amour - романтични и изкусителни аромати на женственост

Парфюмната вода Quelques Notes d'Amour впечатлява от първия момент на нанасяне върху кожата. Точно както влюбената жена очарова другите с чара си, парфюмите Yves Rocher изкушават и привличат със сладки и чувствени аромати с леко опушени нотки. Водата Quelques Notes d'Amour не винаги е една и съща. С всяка следваща минута ароматът й леко се променя - като последователни, щастливи етапи на любовта.

Роза, гваяково дърво, бензоинова смола - три ароматни нотки на Quelques Notes d'Amour Eau de Parfum

Уникалният аромат на Quelques Notes d'Amour Eau de Parfum се състои от композиция от три нотки с различна степен на окисление. Благодарение на това, ароматът, който ще разпространявате около себе си след нанасяне на парфюма, ще бъде малко по-различен всеки път. Това се дължи на постепенното окисляване на отделните съставки, което позволява на всеки от основните аромати да излезе на преден план.

Миг след като напръскате кожата с парфюмната вода Quelques Notes d'Amour, ще усетите флорален, леко сладък и същевременно много женствен аромат. Това е дамаската роза, чиито венчелистчета се събират само сутрин, защото по това време съдържат най-много ароматни екстракти.

Когато ароматът на роза започне да избледнява, ароматът на гваяково дърво става забележим. В момента на срещата със затихващия аромат на роза и придобиващото значение на гуаяковото дърво се създава уникална, сладка композиция с опушени тонове. Благодарение на това, ароматът на Yves Rocher придобива елегантност и престиж, но смекчен в последния етап на окисление на парфюма. Когато се позволи на аромата на бензоинова смола да говори, водата на Quelques Notes d'Amour става сладка, ванилова и в същото време мистериозна и неоткрита.

Как да използвате нашите парфюми?

За да накарате експресивната композиция на Mon Rouge да остане с вас за по-дълго, напръскайте я върху местата на тялото с най-висока температура, като деколтето или вътрешната страна на китките. Ароматът се изпарява по-бързо от суха кожа, така че си струва предварително да посегнете към лосион за тяло или хидратиращ крем. След правилно нанасяне, ароматът ще ви обгърне в продължение на много часове и постепенно ще освободи своя чар!

За да може изразителната композиция на парфюмната вода Mon Rouge Bloom in Love да се развие напълно, напръскайте най-добре кръвоснабдените - и по този начин - най-топлите места по тялото си, като шията, деколтето или вътрешната страна на китките. Ароматът се изпарява по-бързо от сухата кожа, така че си струва предварително да посегнете към мляко за тяло или хидратиращ балсам с деликатен аромат. Това е важно, защото прекалено интензивният аромат на козметиката ще надвие аромата на водата. Благодарение на правилното нанасяне, флоралният аромат ще ви обгърне в продължение на много часове и постепенно ще разпространи своя чар! Изберете Mon Rouge Bloom in Love Eau de Parfum за себе си или за ваша близка жена и се запознайте с аромата, който перфектно подчертава красотата, уникалността и независимостта на всеки от нас!

Комплексната природа и множеството различни аромати на Oui a l'Amour Eau de Parfum означават, че трябва да ги използвате умерено. Дори първоначално да не забележите флоралните нотки, бъдете сигурни, че след известно време те ще избухнат с много аромати. Парфюмната вода Oui a l'Amour ще остане дълго върху тялото ви благодарение на различното време на окисление на ароматите. И така, едно сутрешно нанасяне е достатъчно, за да ухае чувствено и красиво през целия ден - просто женствено. Искате ли да зарадвате другите с парфюма си от първите секунди на срещата? Напръскайте ги върху местата по тялото, които имат най-висока температура. По този начин ароматът ще се освободи по-добре.

Парфюмната вода Quelques Notes d'Amour не губи своята отличителна черта на аромата по време на окисляването на съставките. Както флоралните тонове на дамаската роза, опушеният аромат на гваяковото дърво, така и ваниловите аромати на бензоинова смола радват с пълнотата на своите живи нотки. Еднократното напръскване на кожата преди излизане ще ви накара да се наслаждавате на богатата композиция от ароматни екстракти, отделяни под въздействието на топлината на тялото ви в продължение на много часове. Ако искате да удължите ефекта на аромата, уверете се, че тялото ви е правилно овлажнено, преди да нанесете парфюмната вода Quelques Notes d'Amour. Лосионите, кремовете и маслата за тяло ще накарат кожата ви да абсорбира по-добре всички ароматни нотки.

Кой парфюм се изкушавате най-много да опитате? Разкажете ни в коментарите!