Само до 21 юни доставяме БЕЗПЛАТНО всички поръчки

x

PLAISIRS NATURE Мист Праскова и анасон

Аромат, пълен със слънчева светлина

: 100 мл.

Дори в облачен ден можете да си помислите за сладки спомени – за миналата Коледа или празници. Композицията от екстракт от праскова и масло от звездовиден анасон, съдържащи се в мъглата за тяло и коса Peach & Anise от Yves Rocher, ще ви помогне в това. Уникалният аромат на козметиката ще ви накара винаги да кипите от положителна енергия.

Благодарение на познанията си по невробиология на растенията и съзнателното снабдяване с органични съставки, ботаниците от Yves Rocher използваха това, което природата може да предложи, почти без никаква намеса в околната среда. Това направи мъглата за тяло и коса от праскова и анасон продукт с изключителни ароматни свойства, създаден в хармония с природата.

Мистът за тяло и коса от Yves Rocher съдържа цели 97% естествени съставки, включително органичен алкохол от растителен произход. Опаковката на спрея за тяло, от друга страна, се състои от рециклирана пластмаса и подлежи на рециклиране.

Сред съставките, използвани в него, два натурални продукта играят най-важна роля - екстракт от праскова и масло от звездовиден анасон.

Комбинацията от аромат на праскова и аромат на анасон прави миста за тяло привлекателен за почти всяка жена - както тийнейджърка, така и за по-зрелите дами. Особено ще се хареса на любителите на леко сладки и леко пикантни аромати.

Екстрактът от праскова се получава от семената на този плод, благодарение на което има много приятен бадемов аромат, който нежно обгръща кожата и косата. Ароматът на праскова също е леко сладък, но без киселинните нотки, характерни за цитрусите. Ароматът на екстракт от праскова се асоциира с лятото и слънцето, благодарение на което всяка сутрин ще ви дава енергия за целия ден.

Маслото от звезден анасон, от друга страна, има много пикантен аромат. Въпреки това можете да усетите в него сладки нотки, които се свързват с домашна топлина и релакс. Сладкият и пикантен аромат предизвиква спомени за Коледа и приготовленията, които я съпътстват. Анасоновото масло действа на сетивата успокояващо и облекчава стреса.

Миризмата на мъглата за тяло и коса е доста изразителна и интензивна, особено веднага след нанасяне на продукта. Въпреки това, не е нужно да се притеснявате, че ароматът му ще бъде твърде силен. Мистът се разпространява бързо по цялата кожа и коса и се интегрира с естествения аромат на вашето тяло. Благодарение на това след няколко минути ароматът му е по-лек, но в същото време все още се усеща.

Начин за употреба:

1. Можете да използвате мъглата по цялото си тяло и коса. Само внимавайте продуктът да не попадне в очите ви.
2. Бутилката с мист е снабдена с удобен дифузер, който улеснява нанасянето на продукта.
3. Съдържа органичен алкохол, така че избягвайте да използвате тази ароматна козметика върху раздразнена кожа.

*Дерматологично тестван в аромата, неутрално pH

ALCOHOL • AQUA / WATER / EAU • PARFUM / FRAGRANCE • LIMONENE • LINALOOL • BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE • GLYCERIN • BENZYL ALCOHOL • PRUNUS PERSICA (PEACH) JUICE • CITRAL • GERANIOL • 10077v0


Растителна съставка

Праскова и звездовиден анасон

 

Свеж и плодов аромат

 

Избрахме праскова заради нейните плодови и кадифени нотки и я комбинирахме със звездовиден анасон за оригинален, възхитително свеж аромат.

Plant active image

Подобни продукти

100% Plant active

100% с грижа за природата

60 hectares of organic fields

60 декара био полета

Eco designed products

Еко продукти

Вижте също

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете допълнителни -10% на всички продукти.

Ще изпратим промокод на вашия имейл!

Абонирайте се за нашия бюлетин

ДОБРЕ ДОШЛИ!

Вземете допълнителни -10% на всички продукти.

Ще изпратим промокод на вашия имейл.

Абонирайте се за нашия бюлетин