Запознайте се с нашите продукти Anti-Age Global, които озаряват кожата по естествен начин

Какво е специалното на продуктите Anti-Age Global?

Продуктовата серия Anti-Age Global включва два озаряващи продукта. Блестящият ефект се осигурява от нова активна съставка, която е добавена към тези продукти. Те се различават от останалата гама Anti-Age Global.

Озаряващите продукти съдържат нектар от цветни пъпки на растителна основа, подобно на останалите от тази серия. Тази съставка активира регенерацията на кожните клетки* и намалява всички признаци на стареене. Голямата разлика е, че озаряващите продукти съдържат и изсветляващ нектар, който има способността да инхибира производството на меланин. Прекомерното производство на меланин е причина за пигментни петна. Целта на продуктите е едновременно да изглади и изсветли кожата*.

*Ин витро тестове

Какво знаете за цветните пъпки?

Гемотерапията се основава на силата на пъпките. Известно е, че пъпките имат уникални свойства в сравнение с "възрастните" растения. Всичко, от което растението се нуждае, за да расте (корен, стъбло, цвят, плод и листа), е концентрирано в пъпката. Клетките му съдържат по-висока концентрация на витамини, минерали и микроелементи. Нашите изследователи на растителна основа за красота са избрали уникален нектар от цветни пъпки, който има способността да стимулира регенерацията на кожните клетки и действа в сърцевината на кожните клетки още след 72 часа употреба. В същото време клетъчната комуникация и единството на клетките на кожата също се възстановяват*.

Що се отнася до озаряващия нектар, нашите изследователи се запознаха с ядката тагуа по време на своето изследователско пътуване преди много години. Семената имат свойства, които естествено възстановяват блясъка на кожата. Нектарът действа в сърцевината на меланоцитите, които причиняват пигментация на кожата, спирайки производството на меланин и разпространението му в околните клетки. Нектарът влияе върху меланина* и организацията на клетките в повърхностния слой на кожата*. Изсветляването може да се разпространи до клетките на кожата, тъй като меланинът абсорбира по-малко светлина и светлината се отразява по-добре*.

*Ин витро тестове

Кои продукти Anti-Age Global озаряват?

Озаряваща емулсия SPF30

Тази емулсия за озаряване на кожата е уникална, тъй като цялостно коригира признаците на възрастта и съдържа слънцезащитен фактор SPF 30. Емулсията, която съдържа растителен нектар от цветни пъпки и озаряващ нектар, насърчава блясъка на кожата и в същото време предпазва кожата от UVA/UVB лъчи и прекомерна пигментация. Цветът на кожата постепенно се изравнява и следите от възрастта изчезват. Бръчките бяха незабавно намалени със 17% (2)

(2) Самооценка, 21 жени, след 28 дни употреба. Всички жени, които са тествали продукта, смятат, че кожата е станала по-стегната след четири седмици употреба (3)

(3) Инструментално измерване, кутометър, 22 жени, след 28 дни употреба

Употреба: Нанесете обилно лек и озаряващ крем върху лицето и шията в края на рутинната грижа за кожата. Избягвайте зоната около очите. Можете да нанесете повторно емулсията през деня.

 

Озаряваща терапия - перли

Иновативната терапия съдържа нектар от цветни пъпки на растителна основа и озаряващ нектар от орех тагуа. Премахва признаците на възрастта и ефективно ревитализира кожата.

Съдържа 98% съставки от естествен произход.

Употреба: Използвайте терапията веднъж дневно в продължение на пет седмици, сутрин или вечер. Тя замества серума, който се нанася върху кожата преди крема. Отворете дозираната перла, като завъртите края й и нанесете кадифено мекия и подхранващ състав върху лицето, като масажирате от центъра към страните.

Предимствата на продуктите Anti-Age Global

Обликът на продуктовата линия се промени. Новата екологично проектирана опаковка, произведена във Франция, не съдържа защитна пластмаса, а опаковъчният картон за бурканчетата от 50 ml е с 41% по-лек от всякога *. Картонът от устойчиво управлявана гора е рециклируем и FSC сертифициран.

*В сравнение с предишните картонени опаковки от 50 ml буркани.

А, кой е вашият любим продукт от серията Anti-Age Global? Споделете ни в коментарите!